Terug naar overzicht

SAPPH lingerie winter 19/20

Geschreven op 23/08/2019

Onze lichamen zijn er in alle soorten en maten.
We zijn allemaal zo verschillend, allemaal zo uniek.
Voor Sapph maakt het niet uit wat voor lichaamstype we aankruisen.
Het enige dat telt, is om ons van binnen en van buiten mooi te voelen, elke curve, hobbel, imperfectie en stempel van individualiteit lief te hebben, onze vrouwelijkheid te omarmen en trots te zijn op de reflectie in de spiegel.
Het dragen van de juiste lingerie kan onze dag transformeren, de lente in je voet zetten, ons vertrouwen geven, net als een goede haardag of een onverwacht compliment.
Op zulke dagen houden we gewoon van wie en wat we zijn. Wat we van binnen voelen, projecteren we aan de buitenkant.
En het is adembenemend mooi.
#findyourfire
SAPPH THALIA

Zoek jij wat extra's in jouw lingerie? Deze BH heeft beugels, voorgevormde cups én een push-up effect. Het model is rijkversierd met kant. De cups en randen eromheen zijn bedekt met kant en ook het detail boven de cups hebben een laagje kant. Het model heeft een donkergroene kleur. De BH heeft schouderbandjes en een sluiting op de rug.

- push-up BH
- voorgevormde beugel BH
- kanten details
web_J5A0722
web_J5A0742 thalia1

SAPPH FABULOUS
Ga voor een exotische uitstraling met deze gebloemde voorgevormde beugel BH. De cups zijn gemaakt van een stof met rode, crèmekleurige en groene bloemen. De stof van de band is donkerrood. Boven de cups zijn twee gekruiste bandjes aangebracht in dezelfde rode kleur. De BH heeft schouderbandjes en sluit aan op de rug.

- exotisch bloemmotief
- voorgevormde beugel BH
- gekruist detail
web_J5A2378
SAPPH fabulous GREEN
Deze diepe donkergroene kleur is stoer en mysterieus tegelijk. De beugel BH heeft voorgevormde cups. Op de band zijn subtiele groene kanten details aangebracht. De cups worden geaccentueerd door een gekruist detail. De BH sluit aan de achterkant en heeft schouderbandjes.

- donkergroen
- voorgevormde beugel BH
- gekruist detail
web_J5A3185
SAPPH MADISON
Deze beugel BH is speciaal voor de wat grotere maten. De champagne gold cups zijn voorgevormd en bieden voldoende ondersteuning. De zijkanten zijn versierd met kanten details. Een subtiel detail: tussen de cups zit een klein wit ringetje. Het model heeft schouderbandjes en een sluiting aan de achterkant.

- champagne gold
- voorgevormde beugel BH
- wit sierringetje
web_J5A3896 web_J5A3891
SAPPH MADISON Push-up BRA
Deze push-up BH heeft de luxe kleur champagne gold. Tussen de cups vangt een wit ringetje de aandacht. De band is gemaakt van kant. De BH heeft schouderbandjes en sluit op de rug.

- push-up BH
- kanten details
- wit sierringetje
1533-120-36-921_M1 1533-120-36-921_M2